Meetup 15 februari

Vorig jaar is er een meetup geweest over de eerste voorstellen voor de Datavakbond. We merken dat iedereen het belangrijk vindt om daadwerkelijk wat te doen, om het gezellig te hebben, en om kennis op te doen. Die drie doelen combineren we op vrijdagavond 15 februari in Amsterdam (locatie NNB). Inloop is van 19.30-20.00u en het programma van 20.00-21.45u met aansluitend een borrel.

We nodigen een bekende spreker uit, gaan daarna in twee workshops uiteen, en sluiten af met een gezellige borrel. Daarbij wordt er voor gezorgd dat er voor zowel mensen met veel kennis van tech en technologische ontwikkelingen een interessant programma is, als voor mensen die graag wat willen doen en leren, maar nog niet zoveel weten.

Aanwezigheid van iedereen die de datavakbond interessant vindt, wordt gestimuleerd. Ook wanneer je nog geen lid bent, ben je zeer welkom. Het bestuur van de datavakbond nodigt ook een aantal andere organisaties en experts uit om aanwezig te zijn. Ook is het bestuur aanwezig en de leden van de nieuwe Raad van Advies. Het belooft een waardevolle en gezellige avond te worden!

Meld je daarom snel aan via de aanmeldpagina om op de hoogte gehouden te worden van deze bijeenkomst.