Vacature bestuursleden

De Datavakbond behartigt belangen van alle internetgebruikers. Wij stellen de positie van techreuzen en hun datahonger ter discussie. Er moet een tegenmacht zijn die met Google, Facebook en anderen kan onderhandelen voor betere gebruikersvoorwaarden bij hun diensten. Als vereniging maken we met duizenden leden een vuist.

Als je wil bijdragen aan deze missie, dan is dit het moment. Wij zoeken mensen die aan een vereniging kunnen bouwen. Die vette meetups voor leden organiseren. En prikkelende acties die de macht van techbedrijven ter discussie stellen.

Ben jij een natuurlijke organizer die anderen kan enthousiasmeren? Heb je bakken met energie en kan je moeiteloos nieuwe ideeën tot uitvoering brengen? Dan zoeken we jou voor ons bestuur.

We zoeken iemand die minimaal 2-4 uur in de week beschikbaar is. Meer is natuurlijk altijd welkom. Je krijgt ervoor terug dat je werkt aan het beschermen van rechten op het belangrijkste thema van het komende decennium. En juist nu sluiten een hoop leuke mensen zich aan.

Geïnteresseerd? Stuur een mailtje met je CV en een korte motivatie naar info@datavakbond.nl. We nemen dan snel contact met je op!